Chameleon Beauty Salon este un salon de înfrumusețare cochet, cu o atmosfera vesela și prietenoasa, unde visele clientelor noastre, devin inspirația noastră.

Un loc feminin cu un cadru intim în care reușim sa fim cameleonice în funcție de nevoile și așteptările clientelor noastre.

Filosofia noastră este aceea de a aduce frumusețea în fiecare femeie, considerând ca cel mai important pas este o consiliere corecta și posibilitatea de a testa sensibilitatea fiecăruia la diferite schimbări, pana când găsim culoarea și stilul care sa mulțumească nu doar ochiul ci și personalitatea fiecărei cliente.

Suntem o echipa creativa, artistica, cu experiență profesionala, dar cu o prospețime în tehnica, deoarece participăm periodic la cursuri de perfecționare și lansări de produse, pentru a putea oferi mereu nu doar calitate ci și noutate.

Colaboram cu branduri consacrate în îngrijirea parului și game de înalta calitate în dreptul fiecărui serviciu pe care îl oferim, deoarece intenționam sa fim recomandați de experiențe cât mai pozitive și cu efecte de lunga durata.

Produsele folosite sunt destinate exclusiv lucrului în salon de înfrumusețare și profesioniști noștri va vor oferi explicații referitoare la fiecare tratament pe care doriți sa îl faceți, astfel încât sa înțelegeți ce anume vi se va face, deoarece ne plac clientele informate cu privire la serviciile noastre.

Noi suntem locul acela în care te simți comod, nu stingher, în care profesioniști sunt mai aproape de tine, în care cafeaua are gustul cald al prieteniei ,muzica și atmosfera sunt relaxante, culorile inspira și singurul lucru cu adevarat important ești tu!