Coafor Brasov Coresi

Intre podoaba capilara si femeie este o strânsa legătura și felul în care ne raportam la parul nostru spune multe despre personalitatea fiecăruia, de aceea noi cautam sa facem experiențele din cadrul salonului nostru Chameleon Beauty Salon unele foarte personalizate.

Va invitam în primul rând sa discutam cât mai deschis și mai mult despre dorințe, stil de viata, posibilitatea de întreținere a unor culori și ceea ce va doriți în raport cu ce va permite parul, ca și procedura.

Aceasta consiliere previe oricărui tratament sau schimbare de look este esențiala pentru rezultate satisfăcătorii și sustenabile în timp. Oferim și șansa de a experimenta inițial pe șuvițe de par și de a vedea practic diferitele posibilități, dar și sa avem siguranța rezultatului dorit.

O fotografie cu un par proaspăt coafat și vopsit nu este singurul rezultat pe care noi îl dorim, cautam ca parul dumneavoastră sa rămână sănătos, în primul rând, iar trauma pe care o poate suferi acesta sa fie minima și pe parcursul întreținerii culorii dorite.

Cautam sa facem o selecție cât mai riguroasa de branduri în ceea ce privește gamele pe care le folosim și cautam mereu sa fim în prima linie când ceva revoluționar apare pe piață.

In general colaboram cu game consacrate și care au multa experiență în domeniu și care oferă si posibilitatea de educație în ceea ce privește folosirea produselor, partenerul nostru reprezentativ fiind KEUNE.

Insa nu ezitam sa ne completam necesitățile și din alte game de succes.

Deasemenea aveți în cadrul salonului servicii de întreținere săptămânale, de tip abonament, gândite foarte accesibil, astfel încât parul dumnevoastră sa treacă doar prin mana profesioniștilor și sa fie tratat doar cu game profesionale, garantând astfel un rezultat rotund, dar oferindu-va și avantajul de a va câștiga timpul care îl alocați îngrijirii acestuia acasă.

Pentru persoanele în căutare de o experiență absolut naturala, avem gama SoPure KEUNE. Este vorba de o adevărata terapie,produse fără sulfați, parabeni și protocoale de vopsire fără amoniac, inclusiv decolorare și produsele de styling.

Extractele sunt din plante care conțin activi naturali, uleiuri esențiale certificate organic, mai precis, uleiul de Argan,fitocheratina și uleiul de cocos.

Nu este doar o opțiune mai sănătoasa, acesta gama oferă cu adevarat o șansă de schimbare radicala în ceea ce privește îngrijirea parului, rezultatele pe termen scurt și lung fiind unele incredibile pentru firul de par.

Varietatea de tratamente terapeutice, oferă șansa sa fie rezolvate acele lipsuri pe care parul dumnevoastră le are.

Orice serviciu din gama SoPure presupune un timp și o abordare diferita și pentru dumnevoastră va fi o experiență de neuitat și cu beneficiile de rigoare, de aceea am conceput pachete speciale de îngrijire completa din aceasta gama, ca sa puteți sa mențineți echilibru natural și continuitatea acestuia.

Lista preturi coafor Brasov