Decizia de a te vopsi blonda implica responsabilitati pe care atât clienta cât și profesionistul trebuie sa și le asume.

Daca nu ești pregătită sa investești timp și bani in podoaba ta capilară, nu este cazul sa te uiți la poze pe Pinterest cu blond platinat,blond cenușiu și schimbari de look din brunet in blond. Parul blond sau care a suferit orice tip de decolorare necesita tratamente constante acasa și la salon, vizite la hair stylist-ul tau odata la 3-4 saptamani pentru retus si evitarea coafatului in exces.
Aici ar trebui sa învățam cât de mult damage se poate produce firului de par prin diferite acțiuni.

Inclusiv la pieptanarea parului blond ud, se produc daune,deoarece acesta este mult mai fragil si se va rupe mult mai usor.

STAI DEPARTE DE TEMPERATURI RIDICATE! Folosirea ondulatorului sau a placii de indreptat parul duce la degradarea si subtierea acestuia.

Expunerea la soare va fi mai dăunătoare in cazul unui par decolorat, așa ca este cazul sa folosesti produse speciale pentru ingrijirea parului pe baza de filtre UV cu aceeasi frecventa ca si crema solara.

Apa sarata si apa cu clor vor fi factori care nu vor dauna doar structurii firului de par ci vor avea efecte dăunătoare si asupra culorii, uneori ducând nuantele spre tente verzi.

Daca nu este ingrijit corespunzator, parul blond isi pierde stralucirea, devine casant si exista riscul de rupere. Așa ca noi recomandam tonurile de blond doar acelor persoane care doresc sa îl și întrețină corespunzător după.