Fie ca incepem de la alegerea unui fond de ten sau tehnica potrivita pentru aplicarea lui si implicit cu ce instrument, avem o multime de intrebari si raspunsuri pe masura. Asa apare nevoia unor cursuri de automachiaj.

Este atat de individuala alegerea uneori si atat de multe combinatii de raspunsuri, incat ramanem mai mult nelamurite. Ajungem sa facem in continuare acelasi alegeri neadecvate si poate chiar in dezavantajul nostru.

Daca mai adaugam si sumele importante de banii cheltuiti pe produse, ajungem sa pierdem pe prea multe planuri. Pastrand exemplul fondului de ten, as vrea sa va spun ca marca si pretul nu va rezolva orice problema.

Ca totul sa fie cat mai potrivit si rezultatul complet trebuiesc stabiliti si pasii dinainte de machiaj.

Ajungem la baza, la ingrijirea tenului, la ce este potrivit pentru diferite ocazii si ce este indicat in functie de ten, anotimp si alte caracteristici.

Te invit cu căldură să te alături mie într-o călătorie minunată către descoperirea și iubirea machiajului! Este timpul să ne permitem să ne bucurăm de fiecare aspect al frumuseții noastre și să descoperim puterea și creativitatea pe care o poate aduce machiajul în viața noastră.

Cursul de automachiaj este mai mult decât o simplă lecție de aplicare a fardurilor și rimelului. Este o călătorie de autodescoperire și de învățare a cum să ne evidențiem frumusețea naturală și să ne simțim încrezătoare în propria noastră piele.

În cadrul acestui curs, vei învăța:

  • Tehnici de machiaj adaptate formei și caracteristicilor tale unice ale feței.
  • Cum să alegi și să aplici corect produsele cosmetice potrivite pentru tipul tău de ten și nevoile tale.
  • Secretele pentru a crea un machiaj natural și elegant pentru fiecare zi, dar și machiaje mai îndrăznețe și expresive pentru ocazii speciale.
  • Cum să-ți pui în valoare trăsăturile și să evidențiezi frumusețea interioară și exterioară.

În plus față de tehnici practice, vei beneficia și de sfaturi și trucuri de frumusețe, precum și de o atmosferă de sprijin și încurajare din partea mea și a celorlalte participante.

Cursuri de automachiaj la noi

Organizam cursuri de automachiaj, care se simt ca o dupa amiaza petrecuta cu prietene, un moment foarte placut in care discutam si experimentam, la un fursec si o cafea buna.

Nu cautam sa va ducem prin toata teoria machiajului. Nu este vorba despre ore in sir care se vorbeste despre ce trebuie facut.

Este vorba despre a pleca cu deprinderi, cu tendinte, cu informatii foarte aplicate. Nu este nici un tip de curs teoretic, este un curs despre cursant.

Este momentul intrebarilor care isi gasesc raspuns.

Chiar daca ceva nu este corect in teorie, dar tie iti este foarte drag si esti atasata de multa vreme de anumite obiceiuri, nu dam cu ele de pamant! Incercam sa incadram totul acolo unde trebuie si sa gasim anumite compromisuri, care sa va impace teoria cu practica!

In cadrul cursului de automachiaj, fiecare participanta isi va realiza un anumit tip de machiaj, astfel celelalte au sansa sa vada mai mult de o tehnica sau un stil. Pe langa o consiliere personalizata referitoare la ce i se potriveste si ce ar trebui sa foloseasca, fiecare pleaca acasa cu un machiaj profesionist realizat cu produsele oferite de noi.

Dar in acealsi timp, dorim sa consiliem in privinta produselor cu care sunteti obisnuite sau cele pe care le aveti deja achizitionate, astfel ca utilitatea cursului sa fie una cat mai mare.

Grupurile care se formeaza vor avea aceiasi dinamica, se cauta afinitati si varste apropiate, atfel ca cele 4-5 persoane sa se simta confortabil unele cu altele si nivelul de socializare sa fie unul cat mai ridicat. Genul acesta de curs in grup, este unul care ofera avantaje pe mai multe planuri.

Costul unui astfel de curs este unul scazut fata de unul individual, experienta in grup este una placuta si favorizeaza un aer detasat si relaxat, iar informatiile primite sunt destul de variate, chiar daca sunt personalizate.

Indiferent dacă ești un începător absolut în arta machiajului sau dacă îți dorești să-ți îmbunătățești abilitățile deja existente, acest curs este perfect pentru tine. Vino să ne distrăm, să ne jucăm cu culorile și să descoperim puterea transformării și a încrederii în sine prin machiaj!