Platforma de tratament EndyMed utilizează o varietate de capete de tratament, fiecare cu funcții și aplicații specifice. Cele trei capete de tratament principale sunt:

EndyMed 3DEEP RF: Acest cap de tratament utilizează tehnologia radiofrecvenței (RF) pentru a stimula producția de colagen în straturile profunde ale pielii. RF-ul este livrat printr-un dispozitiv cu trei electrozi care se mișcă în mod dinamic, generând căldură în straturile profunde ale pielii fără a afecta suprafața acesteia. Acest proces stimulează producția de colagen și elastină, ajutând la îmbunătățirea fermității și elasticității pielii, precum și la reducerea ridurilor și liniilor fine.

EndyMed Intensif: Acest cap de tratament combină radiofrecvența cu micro-needling-ul pentru a obține rezultate îmbunătățite în tratarea texturii pielii, cicatricilor și a ridurilor. Micro-needling-ul utilizează ace fine pentru a crea micro-leziuni controlate în piele, stimulând astfel producția de colagen și regenerarea celulară. Radiofrecvența este livrată în timpul tratamentului pentru a adânci efectele și a îmbunătăți rezultatele.

EndyMed Intensif: Acest cap de tratament combină radiofrecvența cu micro-needling-ul pentru a obține rezultate îmbunătățite în tratarea texturii pielii, cicatricilor și a ridurilor. Micro-needling-ul utilizează ace fine pentru a crea micro-leziuni controlate în piele, stimulând astfel producția de colagen și regenerarea celulară. Radiofrecvența este livrată în timpul tratamentului pentru a adânci efectele și a îmbunătăți rezultatele.

EndyMed FSR (Fractional Skin Resurfacing): Acest cap de tratament utilizează tehnologia de rezecare a pielii fractionale pentru a trata semnele de îmbătrânire, inclusiv ridurile, petele pigmentare și textura neuniformă a pielii. Tehnologia fractionată permite livrarea precisă a energiei laser în zonele țintă ale pielii, creând micro-zonuri de căldură care stimulează regenerarea celulară și producția de colagen. Acest lucru duce la o îmbunătățire a aspectului și texturii pielii, fără perioade lungi de recuperare.

Aceste capete de tratament EndyMed sunt concepute pentru a oferi soluții eficiente și personalizate pentru diferitele nevoi ale pielii. Se pot folosi prin intermeniul procedurilor individuale, efectuate cu un singur capat de tratment, sau combinate.

Utilizarea combinată a acestor capete de tratament poate oferi rezultate excelente în îmbunătățirea aspectului și sănătății pielii. Se pot combina cate 2, sau toate 3 terapiile pe care EndyMed 3DEEP le pune la dispozitia specialistilor.

Platforma EndyMed 3DEEP oferă o gamă variată de tratamente cosmetice non-invazive pentru a îmbunătăți aspectul pielii și a trata diverse probleme cosmetice. Iată câteva dintre tipurile de tratamente pe care le poți face cu EndyMed 3DEEP:

  1. Tratament antiaging: EndyMed 3DEEP poate fi utilizat pentru a trata semnele de îmbătrânire ale pielii, cum ar fi ridurile și liniile fine. Tehnologia RF stimulează producția de colagen și elastină, ajutând la îmbunătățirea fermității și elasticității pielii și la reducerea aspectului ridurilor.
  2. Tratament de îmbunătățire a texturii pielii: Procedurile cu EndyMed 3DEEP pot ajuta la îmbunătățirea texturii pielii, reducând aspectul cicatricilor acneice, a porilor dilatați și a altor imperfecțiuni ale pielii. Energia RF stimulează regenerarea celulară și produce o piele mai netedă și mai uniformă.
  3. Tonifierea pielii: EndyMed 3DEEP poate fi folosit pentru a tonifia pielea și a îmbunătăți conturul facial și al corpului. Tehnologia RF ajută la strângerea și întărirea pielii, oferind un aspect mai tânăr și mai ferm.
  4. Tratamentul ridurilor și a liniilor fine din jurul ochilor: EndyMed 3DEEP poate fi utilizat pentru a trata ridurile și liniile fine din jurul ochilor, cunoscut și sub numele de „piciorul gâștei”. Acest tratament poate îmbunătăți aspectul pielii din această zonă delicată și poate oferi un aspect mai tânăr și mai luminos.
  5. Tratamentul pielii laxe: Pentru persoanele care se confruntă cu piele lăsată sau laxă, EndyMed 3DEEP poate fi o opțiune eficientă. Tehnologia RF ajută la strângerea și întărirea pielii, reducând aspectul pielii laxe și oferind un aspect mai ferm și mai tânăr.

Acestea sunt doar câteva dintre tipurile de tratamente pe care le poți face cu platforma EndyMed 3DEEP. Este important să discuți cu un specialist în îngrijirea pielii sau cu un medic estetician pentru a determina care tratament este potrivit pentru nevoile și obiectivele tale individuale și pentru a crea un plan de tratament personalizat.